Lite vilsen i livet

Jag har fattat ett livsomvälvande beslut, ett beslut som så småningom ska ge mig mer glädje och lycka än jag har fått på tre år. Jag ska flytta ihop med mitt livs kärlek och ta en paus med allt plugg. Jag ska flytta från staden som jag förknippar med så mycket dåligt och flytta till en stad utan historia.

Just nu känner jag mig vilsen på det sättet att det är mycket som behövs göras. Jag är i full gång att leta en större lägenhet än den ettan jag befinner mig nu och jag är i full gång att leta jobb så att jag har råd med en lägenhet.

Kort sagt så finns det väldigt mycket att göra och jag känner mig vilsen. Vilsen för att jag känner mig inte hemma någonstans än, vilsen för att jag klarar inte fler motgångar mer, jag orkar inte med ett nedslag till.

Så just nu är jag mer orolig och rädd att detta inte ska gå vägen, att något ska hända så jag måste flytta tillbaka eller flytta till mina föräldrar. Jag vill kunna klara mig själv, jag vill kunna känna lyckan över att komma hem och jag vill kunna bli av med denna ångestkänslan som jag går runt med dag ut och dag in, känslan som fick mig att säga ifrån till att fortsätta studierna i staden jag bodde i.

Jag får helt enkelt hålla ut och njuta av vägen dit.

Advertisements

Author: Ebba Katherine

My name is Ebba Katherine, I was born in Colombia 1995, I'm writing about my life as adopted with two families.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s