Jag gjorde det

Jag gjorde det, jag har dammat av mina skrivarfingrar, jag skrev och det kändes så bra. Min käre sambo vet inte detta för han spelar dator och ingen kommer någonsin läsa den texten jag skrev för det ligger i det förflutna och jag skäms över den jag var då. Jag behövde bara få skriva för att få ur mig de, alla känslor. Alla dåliga känslor jag har haft inom mig tills den dagen jag flyttade. Jag ska inte ljuga för er, en ny stad förändrar inte allt och mina känslor. Jag är jag, jag är hälften ångest.

Jag vill fly när jag mår som värst, bort från mig själv för mobbaren i mitt liv är mig själv. Men jag har fått så himla mycket styrka att jag kan stå emot de värsta tankarna. Jag är också så oerhört lyckligt lottad för att jag har människor runt omkring mig som får mig att må bra och som får mig att glömma allt det negativa. Detta året ska jag börja vara snäll mot mig själv, jag ska vara min bästa vän, jag ska lyssna mer på mig själv för det är jag värd inget annat. Ingen mer självdestruktivitet ingen mer ilska på mig själv.

Är det något jag håller inom mig oavsett vad det är så ska jag säga det eller skriva det. Allt blir inte bättre för att man håller inne det, allt blir blir bättre när man tömmer ut det. Då blir man som ett blankt blad och kan skaffa nya tankar, oroligheter och känslor.

Advertisements

Author: Ebba Katherine

My name is Ebba Katherine, I was born in Colombia 1995, I'm writing about my life as adopted with two families.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s